0%
Still working...

EHDOLLA 2023 – numeroni: 155

Eduskuntavaaleissa 2023 minua voi äänestää Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa numerolla 155. Eduskunnassa haluan puolustaa etenkin Pohjois-Suomen lähipalveluita ja elinvoimaa.

Tavoitteeni:
– Lähipalvelut turvattava!
Lähipalvelut ovat meille kaikille tärkeitä. Terveys-, sosiaali-, koulutus- ja mielenterveyspalveluita tulee olla tarjolla lähellä ja tasa-arvoisesti kaikille niitä tarvitseville.

– Itsenäinen ja hyvinvoiva Suomi!
Suomi on taistellut itsenäisyydestään, pidetään siitä kiinni. Rajallinen ja hyvin harkittu maahanmuutto voi olla Suomen edun mukaista, mutta hallitsemattomana se on selvästi Suomen edun vastaista.

Syntyvyys nousuun!
Suomen alhaisen syntyvyyden tason nostoon ratkaisuna on ainoastaan syntyvyyden lisääminen yhteiskunnallisen asennemuutoksen myötä sekä perheiden, lastensaannin ja lasten tukeminen.

Mielenterveys kuntoon!
Joka viides suomalainen kokee vuoden aikana mielenterveyden häiriöitä ja joka viides sairastuu elämänsä aikana masennukseen. Suomalaisten työkyvyttömyyseläkkeistä 51,5 prosenttia on mielenterveysperusteisia. Tähän on puututtava!

Ikäihmisten terveydenhuolto varmistettava ja verotusasiat tarkistettava!
Hoivapaikkoja ei saa vähentää, päinvastoin. Ikäihmisille pitää olla lääkäripalvelut lähellä saatavilla jokaisella paikkakunnalla. Työkykyisiä eläkeläisiä on kannustettava työntekoon.

Yrittäjyys nousuun, turha sääntely pois!
Ilman toimivia yrityksiä ei ole palveluita, työpaikkoja eikä verotuloja.

– Talous tasapainoon, velkakriisi on ratkaistava!

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää:

juha@juharichter.fi

puh. 040 500 81 61