0%
Still working...

Minusta

Juha Richter

Olen lääkäri ja rakastan ammattiani. Terveysasiat ovat lähellä sydäntäni. Olen perussuomalaisten valtuutettu Oulun kaupunginvaltuustossa ja aluevaltuutettu Pohjois-Pohjanmaalla. Olen myös Pohjois-Pohjanmaan aluevaltuuston tarkastuslautakunnan varapuheenjohtaja. Olen yhden lapsen isä. Vapaa-ajalla tykkään matkustaa etenkin Lapissa ja etelässä. Luen mielelläni ja erityisesti dekkareita, soitan saksofonia ja pelaan sulkapalloa sekä sählyä. Asun Oulussa, mutta olen työurani aikana toiminut sekä pienissä pitäjissä Pohjois-Pohjanmaalla että myös Oulussa ja Kajaanissa. Olen asunut aikaisemmin eri puolilla maailmaa ja muun muassa Berliinissä sekä Pariisissa, joissa asuessani olen nähnyt, mihin liian löyhä maahanmuuttopolitiikka voi johtaa.

Kokemukseni perusteella voin sanoa, että rajallinen työperäinen ja tarpeen mukainen maahanmuutto voi toki olla Suomen etu, mutta Suomen alhaisen syntyvyyden ratkaisukeinona on ainoastaan tukea syntyvyyttä lisääviä toimenpiteitä ja muuttamalla yhteiskunnallista asennetta. Maailmalla avun tarpeessa olevia on autettava kriisimaiden lähellä.

Toimin myös yrittäjänä ja katson, että yrittäjyys on tärkeää Suomelle. Ilman elinkeinoelämän tarjoamia työpaikkoja yhteiskuntamme ei toimi, joten on tärkeää luoda hyvät yrittämisen edellytykset.