Kuka olen


DSC_0305_01_pp sw KopieOlen 29-vuotias lääkäri. Politiikkaan olen lähtenyt jo nuorena ja olen toiminut yliopistossani 3 vuotta edustajistossa sekä suunnittelutoimikunnassa. Nykyään toimin Oulussa varavaltuutettuna ja tasa-arvotoimikunnan jäsenenä.
Matkustan mielelläni ja olen ollut lääketieteellisissä harjoitteluissa esimerkiksi Nepalissa ja Bangkokissa. Opiskelujeni aikana olen ollut myös ERASMUS -vaihdossa Pariisissa, missä havaitsin, että monilla Euroopan nuorilla on samanlaisia haaveita ja toiveita oman elämän suhteen.
Vapaa-ajallani soitan saksofonia ja pelaan sulkapalloa. Olen ehtinyt kerätä monenlaisia kokemuksia ympäri maailmaa, joita haluan hyödyntää Suomen hyväksi.

Puhun suomea, saksaa, ranskaa ja englantia. On etua, että osaa puhua muiden maiden edustajien äidinkieltä. Keskustellessa täytyy pystyä vakuuttamaan toinen ja siihen on helpompi päästä, kun pystyy kohtaamaan ihmisen hänen omalla äidinkielellään.

Toimin Kestävää hyvinvointia rakentamassa ry:n puheenjohtajana. Yhdistys järjestää “nallekarhuvastaanottoja”. Tavoitteena on vähentää lasten ahdistusta ja pelkoa lääkärinkäynneistä: